TOPlist

Klasheek Vidaath (Stará rasa)

Napsal: Islanzadí de Eamë | Kategorie: Archív postav - Žena
Dne: 04.06.2011 12:39:59 FB



Klash'eek Vidaath

 

 

Jméno: Klash'eek Vidaath

Druh: Neznámý

Datum narození: Neznámý

Věk: 634 let(podle měřítek této rasy je mladá)

 

Popis: Klash'eek je vysoká, statná příslušnice Staré rasy. Její pohyby mnohdy připomínají vlnění hada, za což může ten pomyslný plaz v ní. Má mladé, vypracované tělo, né že by byla nějaký svalovec ale rozhodně se udržuje ve formě, což je na ní vidět. Její postava je pokryta zelenými šupinami, které kryjí každou křivku její tělesné stavby. Disponuje dlouhými, štíhlými nohami, v popředí stehen, kolen a lýtek jsou zelené šupiny tmavší a tvrdší, je to skoro jako brnění co má stále na sobě. Její chodidla jsou o něcom větší než ta lidská, pokud by jsme je porovnali, je na nich 5 prstů, každý zakončený zeleným drápem. Její paže jsou dlouhé a tenké, většinou na nich nosí  různé šperky či cindrlátka, nejčastěji ve tvaru hadů, Na loktech, ramenech a předkloktí se zase objevují tmavší šupiny. Obě dvě dlaně mají 5 prstů, počítaje palec, který je samosebou protilehlý. na každém prstu je zelený, ostrý dráp. Její ocas je jednou z nejkrásnějších věcí na jejím těle, je dlouhý kolem 1,5 metru, či více. Na ocase jsou zelené bodlinky, které  jakoby vyrůstají z její páteře. Její ňadra jsou přiměřené velikosti, ani malá, ani velká. Na intimních partiích nosí těsné, pevné kožené pásy. Její hlava silně kombinuje znaky lidské a ještěří, hlava je protáhlá dopředu, kde vybočuje v čelist. Uvnitř její tlamy se skrývá mnoho bílých, ostrých zubů, rozhodně jich má víc než 32. Její ještěří oči jsou posazené lehce šikmo, což jí dává exotický nádech v pohledu, což podtrhávají i dlouhé řasy. Ačkoli by se mohlo zdát že její obličej nezvládá mimiku, opak je pravdou, dovede to co člověk či elf. Na hlavě má řadu zelených bodlin, které přecházejí až k ocasu, jsou lemovány zrohovatělou tvrdou pokožkou, která se táhne až na její záda a pokračuje do ocasu.

 

Historie: Její rodiče jsou neznámý, ale jedno bylo jisté, oba dva malou Klas' nechtěli, takže se jí jednoduše zbavili tím, že jí ponechali ve stoce. Tam se malé ještěřátko válelo ve špíně a prachu celého města, bylo umazané a zanedbané, tudíž nebylo vůbec překvapivé, že začala brečet. Její pláč uslyšela stará paní, co se náhodou vracela domů. Když jí našla tak se rozhodla že se jí ujme. Vychovávala jí jako by byla její vlastní matka, sic jí říkala, že jí nemá nazývat matkou, nýbrž "tetičkou" či nečím takovým.  Jakmile byla Klash'eek dostatečně stará, začala jí tetička doma učit věcem jako je matematika, fyzika, literatura, Takhle se malé Klash'eek dostalo více vědomostí, než měli ostatní děti jejího věku. Když dokončila elementární vzdělání, rozhodla se, že má dostatečné dispozice na to aby šla na univerzitu. Během času stráveným na univerzitě prošla něčím jako pubertou, začala růst do výšky, povyrostli jí bodliny na hlavě a podobně. Dalo by se říct že tam dost dobře zapadla, měla nějaké přátele a podobně. Po skončení studia se rozhodla nezůstat v Sehiru, rozhodla se putovat po Alagaesii, chtěla znát názory bytostí které nežijí v poušti. Dostala se postupně do Beorských hor, Lesů a dokonce i do Království, ovšem tam se nemohla zdržet dlouho. Následně se po nasbíraných zkušenostem vrátila domů, do teplé písečné krajiny. Zde jí náhle popadla touha se s někým združit, mít někoho kdo by jí držel v náruči, měl rád. Nakonec po několika týdnech hledání na svého vysněného prince narazila. S Nu'manem si prožila krásné období , bohužel trvající jen pár měsíců. Jakmile se s ním rozvedla, odešla do Elfských Lesů, kde je vlastně doteď. Zde také na svět přivedla potomka. Momentálně má velmi blízký vztah s Mathionem Arnarmem.

 

Kontakt: viz Galvathar

Rodina: neznámá

Majetek: Dům v Lese, finance, oblečení,  Salawarský Jatagankroužková ženská zbroj, pár Dýk Katarského typu. Šperky a ozdoby ve tvaru hadů.


- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše