TOPlist

Napsal: Islanzadí de Eamë | Kategorie: Aktuality
Dne: 11.03.2017 16:50:24 FB



 

I ty se můžeš podílet!

 

 

Ano, vážení obyvatelé Alagaesie, je to vážně tak! 

Poprvé jsou v řadách vedení volná místa, která bychom rádi naplnili. Hledáme členy alagaesijské rady a pomocné redaktory. O jednotlivých rolích si můžete přečíst ZDE.

 

 

Vyplněné otázky posíleje na e-mail: TEAM@ALAGAESIA.CZ

Předmět: Žádost o přijetí mezi členy rady/redaktory.

 


 

 

Mám zájem o post člena Alagaesijské rady!

 

 

Ano? V tom případě nám pošli na e-mail jméno své hlavní postavy (za kterou se přihlašuješ nejvíc) a odpověz pár otázek. Poté ohodnoť profil, který je zveřejněný na konci článku.

 

1, Reálný datum narození.

2, Jak bys osobně hodnotil svůj pravopis?

3, Proč se chceš stát členem rady? 

4, Co od toho očekáváš?

5, Oprav text: Byl jsem na tréningu, a to neuvěříš, co se mně stalo: Najednou přilítl pták a klov mně, no to ti povim takhle neboleli ani ty zatracený záněty kterýma trpím. Ale, zajímavější bylo když jsem měl z toho testu dopoledne 100%. Možná ten pták byl znamení. Ale chystali se tam i sestra a bratr ale nakonec si to rozmyslely. 

6, Jak bys okomentoval tento životopis? Zkus se trošku rozepsat. (Chceš-li mít výhodu, zkus okomentovat i Lifreina Eleyinrila.)

 


 

Cvičný životopis pro členy rady - Abby
 
DRUH: elf
DATUMNAROZENÍ: 13.6.12
VĚK: 230let
PODOBA: jemná křehká dívka s nižší postavou.Je vcelku stydliv a proto není moc křeči.Má světle blonďaté vlasy a tmavě modré oči.Své uši nemá moc ostře špičaté,ale za to je opravdu mooc krásná...asi jako sněženka.Krásnou jí také dělá její něžnost a upřímnost.Miluje zvířata ostatní elfy a draky.....prostě všechny živočichy,ale také zbožnuje vůni květin ,které víceméně miluje úplně stejně.Prostě si váží života.........
HISTORIE: Abby pchází z místa o kterém ani nic neví.Žije úplně sama od té doby co její rodiče byly zavražděni,proto je velmi bojácná ,stydlivá a ne zrovna řečník.Jejím největším cílem asnem je najít svou kamarádku z dětství Ailu Scarlet
KONTAKT: xxx@seznam.cz

 


 

 

Mám zájem o post Pomocného redaktora!

 

 

1, Reálný datum narození.

2, Jak bys osobně hodnotil svůj pravopis?

3, Proč se chceš stát členem rady? 

4, Co od toho očekáváš?

5, Oprav text: Byl jsem na tréningu, a to neuvěříš, co se mně stalo: Najednou přilítl pták a klov mně, no to ti povim takhle neboleli ani ty zatracený záněty kterýma trpím. Ale, zajímavější bylo když jsem měl z toho testu dopoledne 100%. Možná ten pták byl znamení. Ale chystali se tam i sestra a bratr ale nakonec si to rozmyslely. 

6, Přepiš větu do spisovného tvaru: Tak sem se rozhod že to udělám, páč to byla jen votázka času, než to ti vošousti dají dokupy.

7, Přepiš větu do minulého času (podmiňovací způsob): Protože nemám peníze, nemůžu jít do hostince.

8, Jak bys okomentoval životopis přiložený dole? (Chceš-li mít výhodu, zkus okomentovat i Abby.)

 


 

Cvičný životopis pro redaktory - Lifrein Eleyinril

 

Jméno: Lifrein Eleyinril
Rasa: Elf
Pohlaví: muž
Věk: přibližně 115, ale neví to s jistotou
Jazyky: elfský (rodný), lidský a částečně urgalský
 
Povaha:
Lifrein se zdá sice na první pohled podivín, ale když ho poznáte o něco lépe, zjistíte, že je celkem v pohodě. Je vyrovnaný, klidný, a rád objevuje nová místa. Má rád společnost, ale samota mu také není nijak nepříjemná. když zrovna necestuje nebo neobjevuje nová místa, medituje či přemýšlí nad smyslem všemožných věcí. Vždy si přál stát se dračím jezdcem. Rád se učí novým věcem. Vždy když se vypraví na nějakou cestu či výpravu, zapisuje si celý její průběh a vše co se stalo do své knihy, kterou dostal ke dvacátým prvním narozeninám. Častokrát experimentoval s magií, když byl v lesích nebo v horách.
 
Podoba:
Lifrein je elf, na kterého rozhodně nezapomenete, díky jeho hnědé hadí kůži a zlatavým očím. Tuto kůži má od chvíle kdy ji nechtěně přejal od jednoho hada, který zrovna lovil poblíž, a oči od ptáka, kterého ještě nikdy neviděl, dokonce ho nikde ve knihách ani ve svitcích nenašel. Naneštěstí pro něj, si musí svlékat kůži a měnit za novou. Je štíhlý a svalnatý. Nebýt jeho hadí kůže, vypadal by mnohem přívětivěji. V obličeji má trochu špičaté hadí rysy, oči má zešikmené jako ostatní elfové a celkově hlavu má spíš elfskou než hadí. Kdysi to byl pohledný mladý elf, nyní už však ostatním tak hezký nepřipadá. Jelikož mu chvíli trvá než se zahřeje, nosí o něco teplejší oblečení než ostatní elfové.
 
Schopnosti:
Magické
Psychická magie: Učeň
Elementární: Mistr
Energetická útočná magie: Mistr
Energetická ochranná magie: Mistr
Bojové
Lifrein neovládá sice meč moc dobře, ale je mistr ve střelbě z luku. Na dálku je to hodně nebezpečný nepřítel, zato na blízku se má ještě co učit. S lukem se učil už od mala, chodil střílet na svoje oblíbené místo což byl hájek nedaleko jeho rodného domu. Má velmi přesnou mušku a téměř pokaždé se strefí. Před několika lety se začal učit v boji s mečem, aby nebyl tak zranitelný na blízku.
 
Historie:
Když byl Lifrein malý, byl zajat kmenem urgalů při trénování v lukostřelbě. Ti ho odvlékli do své vesnice daleko od domova. Po několika dnech se mu podařilo uprchnout, ale trvalo mu asi devět dní než si našel cestu zpět domů. Když byl starší, vydal se hledat tu urgalskou vesnici, avšak když ji našel, byla vpálená. Po cestě zpět se mu stala ta nehoda s hadem a zvláštním ptákem. Po spoustě letech jeho rodiče zemřeli a on zůstal sám, jen se svou sestrou. Nějakou dobu sloužili na královském dvoře a poté začali cestovat po Alagaesii. Když se jednou vrátili z cesty, řekla mu jeho sestra, že už s ním nemůže dál cestovat, a tak už na svých cestách zůstal sám. Když už se chystal na další cestu, jednou večer potkal jednu z mála osob, která se ho nebála, ani se jí nehnusil. Byla to mladá elfská dívka, velmi krásná, a ladná. Jmenovala se Ilfia Marendwal. Zamiloval se do ní hned ten večer kdy ji poznal. Vídal ji pokaždé když se vrátil ze své cesty, ale po třech letech se vydal na další cestu a od té doby ji nikdy neviděl. Až o devatenáct let později ji potkal v jedné vesnici v hospodě. Od té doby ji vídal skoro pořád. Když se Lifrein o svých sto třináctých narozeninách opět vrátil z cesty, znovu ji potkal, ale pak, už ji nikdy nepotkal, ani o Ilfii neslyšel.
 
Rodina: Již žádnou nemá, všichni umřeli.
Majetek: Luk, který si sám vyzpíval z břízy, šípy, pás (do kterého celý život ukládal energii), svou onošenou tuniku, cestovní plášť, kvalitní kožená zbroj a svůj prsten ve tvaru dvou listů 

 


 

Vyhodnocení:

 

Jméno: Zájem o post: Přijat:
Armin Člen rady V jednání
Atanvarnë Lossëhelin Člen rady V jednání
Deynor Člen rady Ano
Mirimë Nessa Člen rady V jednání
Meldon Eronámo Eruner
Člen rady Ano
Rey Člen rady Ano
Rhunön Člen rady Ano
--- --- ---
Azkaal Uniarë Pomocný redaktor Ano
Idaron Pomocný redaktor Ano

 

 

U osob, které jsou "v jednání" si stále nejsme jistí. Mají-li zájem ještě jedou zkusit své šance, nechť se ozvou do holubí pošty Islanzadí de Eamë. Společně se podíváme, co s tím dál dělat. ;)


- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše