TOPlist

Napsal: Aireen | Kategorie: Informace
Dne: 19.01.2017 16:15:15 FB



Jak nakupovat

 

Poutníče vítej! Přicházíš z daleka? Potřebuješ nakoupit zboží, které jinde neseženeš? Potom tu jsi správně! Dovol mi tě malinko provést po okolí a ukázat ti, jak to tady funguje.
 
Jak vidíš, centrem tržnice je velké náměstí. Místem se neustále ozývá “kupte si, kupte si mé zboží!” Správně. Toto je místo kde může prodávat každý. Místo kde neplatí skoro žádná pravidla. Můžeš tu obchodovat s jinými hráči. Jak se dohodnete je jen na vás.
Pokud nemáš náladu prodávat sám, je tu ještě jedna varianta. Překupník. Věčně se potlouká někde tady po tržišti. Na hru s ním si samozřejmě musíš najít někoho z rady.
 
Podívej, všude kolem náměstí jsou různé obchody. Všechny jsou to herní knihy. Některé z nich slouží pouze jako herní místnosti. Kupříkladu hostinec. Jídlo i nocleh na pár dnů si kupuješ za měďáky, tudíž tady nikdy nebudeš potřebovat aby s tebou hrál prodavač.
Ve většině dalších obchodů to ovšem již potřeba bude. Všude se nachází seznamy zboží, které si zde můžeš pořídit. Seznam může mít dvě kategorie. V první, nijak zvláštně neoznačené kategorii, se nachází tzv. luxusní zboží. Za to, jak už jsi si jistě přečetl ve článku ekonomika, platíš zlatými a stříbrnými, tudíž ke koupi takového zboží potřebuješ prodavače.
Druhá kategorie označená - Více - je povětšinou pouze pro tvou představu. Jsou to seznamy zboží, které si můžeš koupit za měďáky. Nenachází se tedy jenom tady na tržišti, toto základní zboží je možné normálně pořídit ve většině měst. Druhá část seznamu je tedy spíše doplnění toho co se dá v takovém obchod ještě třeba koupit.
 
Nuže užij si nakupování! Musím jít...


- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše