TOPlist

Napsal: Blagden | Kategorie: Aktuality
Dne: 25.12.2015 20:22:57 FB



Drazí a milí obyvatelé Alagaesie

 

Jistě jste si všimli, že byla zavedena převratná novinka a velká změna ve tvorbě profilu. Dovednosti.

 

Ano dovednosti. Před tím, než se začnete ptát, bych byl rád, kdybyste si celý článek, který se jich týká, přečetli. Nebojte se, nebude to zas až tak těžké a vyvarujeme se tak nepříjemným situacím a hádkám o tom, kdo je lepší a kolik toho umí. Zpřehlední nám to práci a Vám to usnadní hru.

 

A teď, jak to bude probíhat. Se zavedením dovedností se všem automaticky otevřou editace profilů. Vy si podle tabulky uděláte kolonku dovednosti, kde si vypíšete jednotlivé dovednosti a slovně popíšete atributy. Věřím, že to všichni zvládnete, a kdybyste si nevěděli rady, klidně se obraťte na mne. Důležité je, abyste si dávali pozor na svou historii a ohodnotili své postavy tak, aby jí odpovídaly. A jak je psáno i v samotném článku, nebojte se své postavy podhodnotit. Jednička, nebo dvojka, ač malé čísla, jsou pořád dobré. Na takové úrovni se totiž pohybují normální, běžní obyvatelé Alagaesie.

 

Až budete se vším hotovi, napíšete mi. Já si projedu Váš profil a dohlédnu na to, aby Vaše dovednosti odpovídaly historii. Společně je pak vybruslíme k dokonalosti. Potom všem si je zasadím do tabulky a editace Vám bude opět odepřena. Takže Vám radím, rovnou ji využijte i k případným úpravám životopisu.

A teď několik motivačních a informačních.

 

  • Každá postava má právo ne na 3 dovednosti, ale rovnou na 4. Pamatujte si, že je nemusíte využít všechny. Méně je více. Jedinými výjimkami, které mají právo na vyšší dovednosti, jsou dlouhodobě hrající postavy kvalitních hráčů. U nich se, ale bude postupovat individuálně.
  • Každá postava by si měla určit řemeslo. Kdo si nebude vědět rady, ať napíše nějakému redaktorovi, adminovi, nebo radě o pomoc.
  • Na reklamace nebude brán zřetel, takže pokud Vám bude něco vadit, ozvěte se hned.

Kdyby jste přeci jen chtěli vidět, jak to všechno má asi vypadat, přečtě te si můj profil. Sedrik již má dovednosti udělané přesně podle nejnovějších pravidel. Tak hurá do toho, ať nic nezanedbáme!

 

Věřím, že všichni tuhle novinku zmákneme. Těším se na spolupráci s Vámi.

Sedrik I. Weler


- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše