TOPlist

Napsal: Elva Aiglow | Kategorie: Aktuality
Dne: 26.09.2011 12:47:20 FB



 

Jak jste si jistě stihli všimnout Alagaesia týden nešla. Moc se za to omlouváme a doufáme, že nám odpustíte, ale na naší obhajobu, máme jen free hosting a chyby v databázi jsou dost nepříjemná záležitost.

Každopádně, kvůli už jednou zmiňované chybě v databázi, byli smazány všechny články, životopisy, uživatelé a i některé údaje, které nebyli starší než měsíc. Je proto možné, že budete mít například staré heslo, že vaše postava, ještě nebude zrušena a přesunuta do archivu, nebo naopak nebyla vytvořena a tudíž se vůbec nemůžete přihlásit. 

Pokud si všimnete nějaké změny, nebo chyby, prosím nahalšte nám ji. Jsme sice Adminy, ale nejsme vševědoucí a opravdu všechno sledovat nestíháme. Pokud jste zjistili,. že nejste vůbec zaregistrovaní, znovu se zaregistrujte a pokud narazíte na změnu v profilu své postavy, nebo v heslu, prosíme vás, aby jste si to už opravili sami, protože my budeme mít zřejmě teď opravdu shon.

Ještě bych chtěla upozornit, že se začnou v blízké době rozdávat pochvaly za profily, takže upravovat si profily do jisté míry můžete, ale prosím vás nepřehrabejte si celou minulost jen proto, že chcete pochvalu. Dostane ji ten, který si ji zaslouží! Tohle ještě bude snad v nějakém článku upřesněno.

Admin team


- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše