TOPlist

Napsal: Správce říše | Kategorie: Aktuality
Dne: 09.07.2011 09:59:14 FB



Tak po delší odmlce a několika výpadcích webu (za které se omlouváme ale zaručit to, že se nebudou opakovat, bohužel nemůžeme) máme několik významějších novinek a vylepšení. Pokud bych je měl vyjmenovat, vypadalo by to asi takto: Rozšířené možnosti vyhledávání, možnost hlavních hesel, kontrola znalosti pravidel při registraci, dělba práce pro adminy (toto bude ještě upřesněno), nové skiny, promazávání staré HP pošty, aktualizována nápověda, reorganizace souborového systému. Pokusím se je Vám tedy blíže představit.


Začnu tím co je pro Vás, hráče, asi nejméně podstatné a to je reorganizace souborového systému. Ačkoli nepoznáte žádnou změnu, mě to ulehčí práci.
Co se týče promazávání staré pošty to je všem asi jasné, jen doplním, že aktivním hráčům by se zatím žádná pošta ztrácet neměla ;).
Kontrolní otázka při registraci se týká spíše nových hráčů, ale i starých hráčů, kteří nemají plný "inventář" postav. Je celkem nepříjemné, když se hráči ptají na různé věci, které jsou jasně dané v pravidlech - berte to jako způsob jak nové hráče "dostrkat" k tomu aby si pravidla skutečně přečetli.
Další velkým přínosem je pravidelně aktualizovaná nápověda ve formě screenu, za to můžete děkovat naší královně ;).
Náš vyhledávač se opět rozrostl co do počtu funkcí a také byla odstraněna chyba, která způsobovala přeskakování kurzoru na konec pole pro psaní. Tak doufám že vám to ulehčí život.
Co se týče již zmíněné dělby práce adminů tomu bude ještě věnován nejspíše samostaný článek, tak se rozepíšu tam ;).
Dále přibyly další skiny. Za Morcë skin kompletně vděčíme "Morcelwen Poicë", je velmi svérázný tak třeba někoho zaujme. Druhý skin je skin Hráči, kterého už jste si mohli všimnout dříve.
Poslední a pro vás asi nejpodstatnější novinkou je tzv. správa hlavních hesel (můžete si to pojmenovta jak chcete ;)). Jde o to, že si zde můžete vytvořit hlavní přihlašovací jméno a heslo, do kterého pak uložíte seznam všech svých postav. Pokud se následně přihlásíte pod toto jméno, můžete se volně pohybovat mezi svými postavami. Princip je podobný jako když přepínáte uživatele ve windows tak snad si to oblíbíte.

To je prozatím asi vše, doufám že jsme vám udělali ALAGAESII zase o kousek příjemnější. Váš admin TEAM.


- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše